Fruitkings

fruitkingsFruitkingsplaza heeft een mooi aanbod van de klassieke en allernieuwste online gokkasten. Het zijn allemaal vrolijke fruitautomaten speciaal ontwikkeld voor het beste online speel genot. Je hoeft niets extra’s te downloaden want alle kasten zijn in flash uitgevoerd en kun je dus meteen spelen zonder download. Fruitkings heeft zijn fruitmachines dan ook speciaal aangepast voor het spelen op het internet in een betrouwbare en gecontroleerde spel omgeving. Fruitkings geeft je alleen de beste kwaliteit en staat aan de top wat betreft online gokkasten. Fruitkingsplaza is een onderdeel van Yellowstone Entertainment, een betrouwbaar bedrijf met alle benodigde gaming vergunningen waar je dus veilig online kunt spelen. Yellowstone is ook nog eigenaar van de bekende gaming platforms zoals o.a. Bingocams, Fruitkings gokkasten, Jackpot Slotty en Beter Bingo.

Fruitkingsplaza online fruitautomaten

De absolute klassieker onder de gokkasten is altijd de Random Runner. Deze grondlegger van het bovenspel was de meest populaire gokkast in de tijd dat de fruitmachines in alle kroegen en friettenten van Nederland stonden. Alle andere fruitautomaten met een bovenspel zijn hierop gebaseerd. En nog steeds worden op basis van deze geweldige fruitautomaat nieuwe gokkasten uitgebracht. De software van Fruitkingsplaza speelt erg soepel en de grafische beelden zijn gewoonweg fantastisch. Alle gokkasten van Fruitkingsplaza hebben een uitbetalingspercentage van 96%. Dus je weet dat je een eerlijke kans hebt om een leuke winst te maken. Wanneer je jezelf nu registreert op deze website krijg je bovendien een leuke bonus van 25% als je minimaal 10 euro stort. Naast de grote geldbedragen die je kunt winnen, geven ze ook regelmatig leuke prijzen weg aan de spelers op fruitkingsplaza.

Gratis spelen

Alle gokkasten en fruitautomaten van Fruitkingsplaza zijn gratis te spelen. Zo kun je lekker oefenen met punten voordat je om het echte geld gaat spelen. Heb je de gokkast van jou keuze onder de knie, dan is het leuker en spannender om het echte geld te spelen. Het is bij Fruitkingsplaza erg eenvoudig om geld te storten op je spelers account. Je kunt gebruik maken van enkele betrouwbare betaal opties als iDEAL. Ook kun je credits kopen via een betaal nummer en onder het spelen kun je gewoon punten bijkopen. Al deze betaal methodes zijn getest op veiligheid en betrouwbaarheid. De maximale storting per dag is 200 euro. De prijs van een credit is slechts 10 cent, voor iedere speler is er dus wel een gokkast te vinden bij Fruitkingsplaza. Of je nu een recreatieve speler bent of een echte highroller, het maakt niets uit, je kunt hier altijd terecht voor de beste speel automaten.

Vanaf 100 credits(10 €) kan je de winsten laten uitkeren op bijvoorbeeld je bankrekening. Wat dacht je van titels als: DeepBlueSea, Alcatraz, Reel Cash 2, Mix and Match en veel meer! Lekker spelen vanuit huis achter je laptop, computer of tablet. Fruitkingsplaza heeft een Nederlandstalige helpdesk die je altijd snel en correct zal helpen met je eventuele problemen. Niets houd je eigenlijk tegen om heerlijk te ontspannen met een leuke online fruitautomaat en misschien wel een mooie prijs winnen vanuit het comfort van je luie stoel. Op www.fruitautomaat.net geven we je ook nog informatie over diverse andere aanbieders. Kijk goed op deze site en je zult zeker vinden waar je naar zoekt: de beste online fruitautomaten van alleen maar topaanbieders!