Slots

Iedereen kent nog de oude eenarmige bandiet. Dit is eigenlijk de voorloper van alle moderne gokkasten en fruitkasten. De eenarmige bandiet werkte nog mechanisch, wat later elektronisch en nu zijn echt alle fruitautomaten computer gestuurd. Videoslots zijn dan ook de moderne varianten op de oude bekende gokkasten uit het café. Een slot, of videoslot bestaat ook uit een rollenspel maar alles is computer gestuurd en niet meer mechanisch. De rollen van oude fruitautomaten hadden de normale win symbolen zoals fruit tekens en de bekende barretjes. Bij een videoslot zie je op de rollen een videoanimatie met win symbolen. Bijna alle moderne slots hebben een bepaald thema zoals b.v. de Crime Pays Videoslot van Unibet. Je beleeft onder het spelen als ware een avontuur met de bijbehorende win symbolen van het thema. Veel mensen houden van dit extra verhaal op een gokkast, en daarom neemt de populariteit van de video slots alleen maar toe. Dit is ook logisch omdat de variatie op een slot veel groter is dan op een normale fruitkast. Door de techniek van nu met de meest geavanceerde computer animaties heb je soms het gevoel of je in een echte film zit. De extra spellen en bonussen zijn ook uitgebreider dan bij de oude generatie fruitautomaten. Alle video slots op www. Fruitautomaat.net maken gebruik van een zogenaamde RNG (Random Number Generator). Dit betekent dat echt alle prijzen willekeurig en eerlijk vallen, zonder dat er ook maar iemand of iets invloed op kan hebben. Dit is voor alle spelers een geruststellend gevoel.

Spelregels van slots

Crazy Slots 1Er zijn ontelbaar veel slots op de markt, en ze hebben allemaal iets andere regels. Maar de basis regels zijn eigenlijk overal hetzelfde. Zo heeft een videoslot meestal 4 of 5 rollen met 3 of 4 rijen en meerdere winlijnen. Een winlijn is de lijn waarop de gelijke symbolen moeten vallen om een prijs te krijgen. Op iedere slot zit altijd een winplan. Daar kan je op zien wat alle combinaties je opleveren. Op bijna alle videoslots heb je de “Wild” symbolen, dit zijn symbolen die gelden voor ieder symbool op de videoslot om je meer win mogelijkheden te geven. De Freespins zijn ook een geliefde extra op video slots. Een videoslot heeft meestal meer winlijnen dan de klassieke gokkast, maar dit kan per kast verschillend zijn. Je merkt dat bepaalde video slots zo veel opties hebben dat je eerst even moet spelen voor dat je echt alles door hebt. Het leuke van online slots is dat je ze altijd gratis en voor niks mag uitproberen. Dus je hoeft er niet eerst veel geld in te gooien om dan pas te merken dat je een bepaald bonus spel anders had moeten spelen. Alle video slots op deze site hebben hoge uitbetalingspercentages van minimaal 96%. Je speelt dus eerlijke spellen met de hoogste uitbetalingen op de online videoslot markt.

Jackpotten op slots

Veel slots hebben tegenwoordig een progressieve jackpot. Dit is een jackpot die steeds groter wordt als er iemand speelt op het netwerk van deze slot. Dus iedere keer wordt een klein beetje van iedere inleg in de grote jackpot gestort. De jackpot wordt dus hoger en hoger, en je kunt vaak met een kleine inleg al tienduizenden euro’s winnen! Je kunt dus wel concluderen dat de moderne video slot de oude fruitautomaat langzaam aan het verdringen is. Maar smaken verschillen gelukkig en daarom bieden wij hier echt alle mogelijk fruitautomaten, gokkasten en video slots aan. Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens! Veel geluk met het spelen op de slots!